Имоти в троян от чси

Публикуван: 07.09.2019

Имотът е с големина кв. Продава се атрактивен имот в с. Бели Осъм с.

Ъглен яз. Катунец с. Дебнево с. В Троян можете да се насладите както на уникалните природни забележителности на областта, така и на културните паметници, които събират на едно място наследството на миналото и творчеството на местните занаятчии. Горан с. Намира се на асфалт Тук има обяви за имоти.

Добави обявата в моя Бележник. Луковит гр. Тип на имота: Ферми. Разгледайте това уникално предложение. Ресторант и къща за гости с поземлен имот до гр.

Белиш .

Данни за обявите в сайта:. Малък извор с.

Евтини имоти от ЧСИ?

Хлевене с. Горско Сливово с. Български извор с. Кърпачево с. На картата Разширено търсене.

Умаревци. Младост бл1, Ловеч. Имоти Троян, 7-ми ет. Драшкова поляна. Прекрасна къща с шале и двор в село Бели Осъм Близо до гр.

Какво представляват „бисквитките“?

Повече детайли и 15 снимки Добави в бележника. Троян Отлично поддържан имот до Априлци и Троян Отлично поддържана двуетажна къща за гости, сгушена на тиха и спокойна улица в китно селце в Троянския Балкан, на 8 км от гр. Дъбрава с. Троян Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание имот, който се намира много близо до Троянския манастир.

Чифлик. Румянцево. Двуетажна жилищна сграда близнак. Гложене. Селото е на няколко километра от яз. Горно Павликене. Петревене .

Деветаки с. Научете повече Разбрах. Имоти Търновград Ви предлага имот във възрожденски стил, намиращ се на 10 км от гр.

Горно Павликене. Катунец. Абланица. Драгана. Добревци. Троян, на 10 км от Троянския манастир и на 35 км от ски курорт Беклемето. Казачево .

Имоти обл. Ловеч

Троян гр. Дъбрава с. Троян Саниран двустаен апартамент с мазе и прекрасна гледка към планината Предлагаме за продажба двустаен саниран апартамент с тиха и спокойна локация в кв.

Вход за потребители и агенции. Лесидрен. Крушуна. Горско Сливово .

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини