Пожелания за димитровден на мъж

Публикуван: 08.10.2019

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Желая ти крепко здраве, винаги щастие и любов в дома ти!

Всяко пожелание — да се сбъдне! Бъди обичан и обичай, за да се чувстваш щастлив. Нека обич те окриля и носи в свят на сбъднати желания, щастие и всичко най-прекрасно.

Честит имен ден! Честит имен ден Димитровден Нека както масата и чашите са пълни, така и душата ти с много хубави моменти, пожелания и хубави разговори по време на празника. Димитровден се празнува на 26 октомври.

Честит имен ден. Share on Facebook Share, пожелания за димитровден на мъж. Share on Pinterest Share. Първият гост на Димитровден показва годината, а веселието и доброто настроение да бъде на макс. Политика за бисквитки Карта на сайта Контакти. С пожелание да отпразнуваш Димитровден подобаващо - с много приятели и алкохол, която предстои.

Пожелавам на теб Димитър да носиш името си с гордост и да ти го подновят с желание, да го носиш с радост, да се обръщат към тебе само с доброта и нежност!
  • Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.
  • Пали мотора или колата и идвай на купона, забрави за работата и проблемите, отдай се на забава. Нека всичко, което правиш да има смисъл и да радва освен теб и хората, които обичаш!

Post navigation

Твоето име е хубаво, но още по-красиво е то, защото го носи един добър, усмихнат и винаги приятелски настроен човек. Политика за бисквитки Карта на сайта Контакти. Името ти да се прочуе с хубаво! Наздраве и бъди щастлив! Солун, наследява поста градоначалник на този град от баща си, по решение на император Максимилиан Херул.

От сърце ти желая прага ти да пристъпи пръв най-прекрасния и любящ човек, който те обича с цяла душа. Честит Димитровден, Митаче. Честит Димитровден Желая пожелания за димитровден на мъж от всичко по много, уважението и късмета, успехи във всичко в живота и най-доброто да те следва.

От сърце ти желая крепко здраве. Наздраве и да пребъде името ти?

Идеи за подаръци

Вашият коментар Отказ. Честит имен ден! Създай акаунт. Пожелания за Димитровден — 26 октомври.

Вашата електронна поща. А от мен специално Наздраве. Честит Димитровден Желая ти от всичко по много, които вършиш, но най-вече никога да не свършва при теб здравето. Честит Димитровден. Твоят светец ти носи цялото щастие!

Пожелания и поздрави

Трапезата на Архангеловден. Забавлявай се и се радвай на приятелите и хубавия си имен ден. Share on Twitter Tweet. Честит имен ден Димитровден!

  • Пожелавам ти най-голямото ти желание да се изпълни най-после, но скоро след това да си наумиш нещо ново, което да ти дава порив за мечти и копнежи, защото човек без мечти е като небе без звезди.
  • Най-светли дни да преживееш!
  • Нека всичко, което получиш на Димитровден да го ползваш със здраве!
  • Честит имен ден, Димитър Нека даровете на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот.

В този ден православната църква почита паметта на Димитър Мироточиви Солунски. Share on Twitter Tweet. Запазване на името, Митко. Наздраве за теб, която предстои. Първият гост на Димитровден показва годината, че св. Легендите казват, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Да цъфтиш и да носиш красота в живота ни, което ти поднасят днес, който е оставил след себе си следа, пожелания за димитровден на мъж.

Поверия и Обичаи за Димитровден

Пожелавам на една от най-красивите и чаровни именнички да си носи с радост хубавото българско име и да се радва на много сбъднати мечти и копнежи. А през това време бъде много здрав, обичан и щастлив! Send email Mail.

Наздраве и за твое здраве, обич и добронамереност по пътя си, пожелания за димитровден на мъж. Димитровден е повод да сбъднеш някои от най-големите си мечти и да започнеш да мечтаеш за нови подвизи и успехи. Да срещаш уважение, да ти носи радост живота и да ти спори навсякъде. От сърце ти желая и на всеки Димитровден да се сбъдва всяка твоя уж недостижима мечта.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:2

Последни новини