Машина за мелене на грозде пловдив

Публикуван: 16.10.2019

Нашата цел е да Ви бъдем възможно най-полезни при посещението на нашия сайт. Гроздомелачката с ронкачка от серия ARES се отличава със своя модерен и опростен дизайн.

Необходими документи гр.

Уред за мелене на грозде DMCI е Без физически усилия и без електричество пресоването е Роначка Enoitalia Arno 15 е с електрическа центробежна помпа и с електрически двигател с мощност 2 конски сили. Роначко - мелачка Enoitalia Eno 20 Inox е италианска машина с електродвигател и помпа. Илиянци, ул. Ръчна гроздомелачка Grifo PG произведена в Италия. Поръчка Може да поръчате продукта с няколко лесни стъпки като гост на магазина тук или да създадете своята регистрация тук.

Изчисти филтрите. София гр. Моля, изберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката. Почистваща техника. Мелене на Грозде гр.

Пресата е оборудвана

Градинска техника

София: , Варна: 52 61 33, 30 35 София вчера Не е указана. Оборудване за малки винарски изби. Дрегери и наркотестери. Канелка дървена мм Дървена канелка за буре.

Меню Артикули Онлайн плащане На изплащане Контакти.

  • Ронкащия барабан е изработен от неръждаема стомана AISI Baesso, Италия Електрическа преса за мачкане на грозде Baesso
  • Приложи филтрите.

Здравей, гост. Моят профил? Машина за мелене на месо гр. Търговище област Търговище гр. Цена: Ferrari Дозаторна система с кран за спиране на края тип пеперуда - ferrari fe. Ferrari Кран тип пеперуда - Ferrari FE Въпроси и предложения!

Гроздомелачки с ронкачки

Ferrari Дозаторна система с кран за спиране на края тип пеперуда - ferrari fe Варна област Варна гр. Първомай, Пловдив 13 декември лв. Безплатна доставка.

Гроздомелачката с ронкачка от серия ARES се отличава със своя модерен и опростен дизайн. Плевен област Плевен гр. Високопроизводителната гроздомелачка DMS GRIFO има голяма фуния с размери 90 х 50 см и диаметър на валяците 22 см, благодарение на които могат да се мелят до килограма грозде на час. Кафемелачка Сан Марко гр! Механична машина машина за мелене на грозде пловдив мелене и ронкане на грозде може да се използва за производство на вино в малки винарски изби или в домашни условия.

Ferrari Мостиметър-глюкомер - Ferrari FE .

Търсене по Марка

Дава под наем ПРОМ. Русе вчера 50 лв. Нови пазар, Шумен 18 декември лв.

Казанлък, Петко Каравелов 17 ноември 28 samsung galaxy core duos i8262. Вашете запитване беше изпратено успешно. Подготовка на повърхности. Вход Регистрация.

Практична и лесна за употреба ръчна гроздомелачка, където директно да пада гроздовата каша. Видин, Стара Загора 16 ноември 34 лв. Машината може да се постави върху съда, с функция за отделяне на чепки и с обем на съда за грозде от 38 л.

Части за перфоратор.

Лека строителна техника

VALBG 4. Всичко е покрито със защитен капак. Обади се сега.

Практична и лесна за употреба? Обем на коша: 39 л. Мелници за пластмаса гр.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини