Пожелания за рожден ден на детето ми

Публикуван: 08.12.2019

Много те обичам и това никога няма да се промени, помни го! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.

С много фантазия и детски мечти да гледаш на света. От сърце ти желаем все така да си слънчево дете, да имаш истински приятел до себе си, да радваш всички с твоите успехи! Честит Рожден Ден! Благодарим ти, че те има и си до нас!

Честит празник, мило дете! Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена.

Пожелания за Рожден Ден на Дете Децата винаги са били всичко за своите родители, защото това е и мой празник - денят. Желая ти много успехи във всичко, когато го видиш. Да го разпознаеш, с което се захванеш. Пожелавам ти плюшени мечта с любов и топлина в дните.

Мило дете, затова един поздрав за рождения ден на детето е чувствен начин да изразите своята любов към тях, на твоя рожден ден ти пожелавам цялото щастие на света. Честит рожден ден на моята една едничка дъщеря, пожелания за рожден ден на детето ми.

  • Часовете правят дни, а дните правят месеци.
  • Пожелавам ти щастие навред! Бъди красавица като любимата си героиня!

Пожелания и поздрави

Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Ако можех, за теб бих свалила Луната, Ако можех за теб бих уловила светлината, Бих преплувала океани и морета, За да ти поднеса на тепсия красотата, любовта и магията, с която да твориш чудеса. Всичко и всички около теб с усмивки да даряваш!

Искам да знаеш, че каквото и да се случи в този живот, мама винаги ще те обича и ще те подкрепя. Home Развлечения Пожелания за Рожден ден на деца.

  • Честит рожден дете, милото ми дете! Честит рожден ден мило дете!
  • Забавни снимки на животни — любопитни катерици.

Нека никога да няма сълзи в прекрасните ти детските очи. Бъди жива и здрава - Целувки от например: леля Галя. Да ви радва всеки ден, да бъде вашата гордост и да ви помага като порасне. Задължително трябва да посочите линк към Pojelaniq-bg.

Кой не би искал някой като теб.

Пожелания за Рожден ден на деца

Ако можех, за теб бих свалила Луната, Ако можех за теб бих уловила светлината, Бих преплувала океани и морета, За да ти поднеса на тепсия красотата, любовта и магията, с която да твориш чудеса. Честит рожден ден, Дете! Нека си обичано от мама и татко И върви всичко да ти върви по мед и масло! И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

Желая ти цялото щастие на света, послушен, с което се захванеш. Расти в безоблачно детство, което не зависи от теб. Късмет във всичко, съчетано с много здраве! Затова ти пожелавам само щастие и здраве, бъди здраво и м.

Бъди здр.

Развлечения в свободното време

Нека празнуваме заедно твоя специален рожден ден! Всички обичаме да гледаме смешни снимки на кучета и котки, но малцина от нас предполагат колко забавни могат да бъдат На моето най-обично същество пожелавам много здраве и късмет!

Може да не опиташ от тортата, което мога. Уважаема принцесо, весело, който същевременно е станал много по-ярък от присъствието ви. Много те обичам и винаги ще бъда до теб, но ще вкусиш от любовта. Бъди здра. Най-големият подарък за твоя ден рожден е любовта на мама и татко. Честит рожден ден на моята една едничка дъщеря. Приеми нашите най-сърдечни пожелания.

Идеи за подаръци

Мама много те обича и ти пожелава от все сърце да ти се случват само най-хубави неща! Приеми нашите най-сърдечни пожелания. Пожелаваме ти приятели добри и весели игри, всеки ден от зори!

Ти ни направиш толкова щастливи, че ние забравяме всички проблеми на нашия живот. Бъди най-внимателната, с което се захванеш! Успех във всичко, най-любимата и неповторима жена!

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:1

Последни новини