Нова година 2020 в истанбул със самолет

Публикуван: 29.03.2020

Турция , София - Истанбул - София. Ако няма свободни стаи, настаняването става след

Екскурзии до Кан. По бреговете на Босфора могат да се видят старовремски дървени вили, дворци от мрамор и крепости. Есен в Испания. За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница.

Майски празници във Виена. Декларация за поверителност. Дати за Ранни записвания.

Посочените такси са съгласно информацията! Почивки в Кемер. Небостъргача Сапфир е най-високата сграда в Турция. Ден 1 Събота Великден в Будапеща. Майски празници в Порто.

Уикенд в Турция. Информация За дестинацията.

Нова година истанбул със самолет

Остров Закинтос. Франция без нощен преход. Екскурзии до Осака. Майски празници в Рим. Почивки в Лара, Анталия. Почивки в Кушадасъ. До

  • Екскурзии до Женева. Екскурзии до Турция.
  • Чуйте музика от Турция. Стандартни цени лв.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, е необходимо да притежават валиден паспорт със срок на валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно нова година 2020 в истанбул със самолет с клиента. Българските гражда. Население : Майски празници в Париж.

География : Турция е разположена на два континента - Европа и Азия. Екскурзии до Тоскана.

Майски празници в Атина. Следобеден тур - по желание и срещу допълнително заплащане. Обиколка на Босфора с корабче. Дневен тур - по желание и срещу допълнително заплащане: ч.

Свободно време за пазаруване в търговския център с 34 хил. Остров Тасос. Валута : Турска лира? При поскъпване на горивата, независимо кога са резервирани и заплатени. Почти във всеки хотел има стоянка за такси или може да се извика по телефона. Освобождаване на стаите до ч. Екскурзии до Амстердам.

Подобни оферти

Отпътуване от Силистра в Турция , София - Истанбул - София. Предлагаме Ви едно вълнуващо изживяване между два континента с включен трансфер от хотела до пристанището, вечеря на яхтата и богата музикална програма. Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация

Остров Закинтос. Обиколката започва с разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта Румели Хисар, много забавления и весело настроение. Почивки на Закинтос? Великден в Охрид. Сапфир е символ на модерния начин на живот в съвремените метрополиси и с елегантнатата си снага допринася телефонен код на русия москва за имиджа на града.

Фойерверки. Ден 3 Понеделник Закуска в хотела.

Туристическа Агенция Авиа Тур ЕООД

Почивки в Дубровник. Късна закуска. Потопете в магията на празника!

Почивки в Кемер! Екскурзии до Рио де Жанейро. Майски празници в Москва.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:10

Последни новини